Alla som utexamineras i Aaltos EE och dess föregångare MBA och EMBA, och deltagare i chefsutbildningar som är längre än 6 månader blir medlemmar i vår globala alumnigrupp.

Aalto EE har över 10 000 alumner över hela världen. Vi erbjuder våra alumner ett värdefullt nätverk inom affärsvärlden där de kan träffas, umgås och skapa kontakter. Vi skapar partnerskap för hela livet och genom alumnverksamheten får du ny information och möjlighet att utvecklas.

Aalto EE alumner är alla som har avlagt examen i ledning eller MBA-programmet vid Aalto University Executive Education och föregångare till den. Aalto EE:s alumner får regelbundet ett elektroniskt alumnbrev och inbjudan till inspirerande alumnevenemang. Försäkra dig om att alumnbreven når dig genom att skicka e-post till adressen alumni@aaltoee.fi.

Aalto EE:s alumner kan även delta i Aalto-universitetets alumnverksamhet. För att få information om Aalto-universitetets evenemang och förmåner kan du registrera dig som Aalto EE:s alumn i Aalto-universitetets AlumniNET.

Sociala medier

Håll dig uppdaterad, få den senaste informationen, delta i diskussioner och dela med dig av dina insikter med Aalto EE via sociala medier:

Glöm inte att lägga till din utbildning i din LinkedIn-profil efter att du tagit din examen. Ange Aalto University Executive Education som skola och fyll i uppgifter om programmet för att ge din yrkesprofil ett lyft. För dig med en EMBA-examen, är det officiella namnet på programmet Aalto Executive MBA, eller kortformen Aalto EMBA.

Kontakt

Riitta Lumme-Tuomala
Head of Growth (Marketing and Alumni Relations)
+358 10 837 3787
riitta.lumme-tuomala@aaltoee.fi
alumni@aaltoee.fi

Ladda ner broschyren